HABER
Bursa Aşçılar Derneği Başkanı Reşat Kahrıman

Bursa 3. Gastronomi ve Osmanlı Yemekleri etkinliği ile ilgili Bursa Aşçılar Derneği Başkanı Reşat Kahrıman, destekçilere ve katılımcılara teşekkür etti.

Bursa Aşçılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu 3. Bursa Gastronomi ve Osmanlı Yemekleri Zirvesi, 7 Aralık 2014 Pazar günü Kervansaray Bursa Termal Otel'de gerçekleşti. Katılımcı ve destekçilere teşekkür eden Reşat Kahrıman’ın mesajı şöyle:
“Bursa 3. Gastronomi ve Osmanlı Yemekleri etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Bursa Valiliği adına, Kültür ve Turizmden Sorumlu Vali Yardımcımız Ahmet Hamdi USTA’ya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adına katılan Başkan Vekili Abdül Kadir KARLIK’a, Osmangazi Belediye Yetkilisine, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil KAYAOĞLU, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif TAK, Bolu Belediye Başkanı adına Vahit AYDIN, Mengen Belediye Başkanı Turan BULUT, Gökçesu Belediye başkanı Atilla ATEŞ, Emniyet Müdürü Sabri DURMUŞLAR, Evinoks Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun İRFAN, Bursa Ticaret Sanayi Odası Hizmet Konseyi Başkanı Irmak ASLAN, Yemek Sanayicileri adına Şakir ÖZEN, Okan Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı İlkay GÖK, Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki AÇIKGÖZ ve Yönetim Kurulu Dernek başkanlarımıza, basın mensuplarımıza tüm katılımcı tedarikçi firmalarımıza, balonun gururu olan bizleri en güzel şekilde eğlendiren Ramazan ÇELİK ve ekibine, Bursa’dan katılan okullarımızın öğrenci ve öğretmenlerine, değerli misafirlerimize katılımlarından ve desteklerinden dolayı ben ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum.”